Prajitura vegana din cartofi dulci servita cu sos de capsuni

Prajitura vegana cu cartof si sos de capsuni

Aceste deserturi Raw Vegane  sunt senzationale, cu ingrediente care nu ingrasa, cu o senzatie de satietate.

Ingrediente prajitura vegana din cartofi dulci  servita cu sos de capsuni

Ingrediente pentru o forma ceramica de 20/20 cm

500 g cartofi dulci

1 banana

2 linguri cacao

100 g fulgi ciocolata amaruie ( calitate buna / 1 ciocolata amaruie 100 g

1 lingura unt de cocos

1 lingura zahar brun

100 g faina migdale

50 g faina orez

50 g nuci uscate mauntite

frunze de menta  ( ptr decor )

un praf de sare ( va echilibra gustul de dulce )

Pentru sos de capsuni

200 g capsuni

2 linguri zahar brun

Cum se face sosul de capsuni

Intr-o craticioara se vor pune capsunile taiate in bucati mici impeuna cu zaharul brun, lasare pe foc pana se vor topi bine ( atat cat se va elimina din lichidul lasat, sa devina un sos de capsuni, bine legat )