Salata greceasca cu pui, ciuperci conservate si cartofi

Salata greceasca cu pui, ciuperci murate, carofi si maioneza

Cum se face salata greceasca cu pui, ciuperci conservate si cartofi

Pentru inceput se va pune pieptul de pui la fiert in apa cu un praf de sare ( cca 20 minute )si cei doi morcovi.

Cartofii se vor fierbe in coaja ( testul cu varful unei furculite ) cca 15 minute, apoi scursi, lasati la racit si taiati in cubulete, adaugandu-se intr-un castron.

Ouale se vor fierbe tari( cca 10 minute ), cojite de coaja si tocate marunt, adaugate peste cartofi.

Castraveciorii si ciupercile conservate, se vor scurge de zeama si se vor taia in feliute subtiri, adaugate la fel peste ingredientele din castron.

La final se va adauga pieptul de pui taiat in cuburi mici, precum si morcovul pe care l-am taiat la fel.

Salata se va asezona cu sare, piper, zeama de lamaie si pentru un gust mai bun se va adauga maioneza.

Salata  se va servi la orice ora din zi, inlocuind un pranz sau o cina. Pentru aspect am ornat-o cu crengutele de marar, pe care le-am tocat marunt.

POFTA BUNA !!