Toate felurile în care poţi pregăti spanacul

Îţi place spanacul? Şi nouă!
Este cel mai bun medicament la începutul primăverii, când ai nevoie de energie şi refacere după o iarnă care întotdeauna ţi se pare prea lungă.

Bun pentru creier, imunitate, pentru menţinerea corpului viguros şi a pielii frumoase, spanacul este cel mai recomandat aliment în caz de oboseală şi epuizare. Şi pentru că este atât de bun şi de sănătos nici nu este de mirare că îl găsim potrivit pentru toate felurile de mâncare, de la chiftele, până la plăcinte şi sarmale. Aveţi mai jos, pentru inspiraţie, câteva moduri inedite de a consuma spanacul.

Spanacul scăzut, cea mai des folosită întrebuinţare. Minunat la gust, însă nu trebuie să ne limităm la atât.

Spanac scazut

Spanac în sos de lapte

Spanac in sos Bechamel

Alături de o friptură de miel, cea mai fericită alegere

Miel cu spanac

Crud, în salate. Se consideră cea mai sănătoasă alegere.

Salata de spanac si Feta

Crochete cu brânză

Crochete de spanac si branza

Împreună cu cereale, aici orez

Spanac cu orez

În plăcinte

Placinta cu carne si spanac

În omletă

Omleta cu spanac

În quesadilla

Quesadilla cu cartof dulce şi spanac

În rulada

Rulada de cartofi cu umplutura de spanac

În chec

Chec cu spanac si branza de capra

Cu paste

Tagliatele cu spanac

În smoothie

Smoothie de spanac

În sarmale

Sarmalute de spanac

În lasagna

Lasagna cu somon fume si spanac

Sos, pe care îl putem adăuga la o friptură

Sos verde de spanac

Budincă

Budinca de spanac