Ananas cu branza de vaci

Cand ne raman fructe  de pe o zi pe alta si pe care le ocolim, sugestii ne pot veni imediat, combinandu-le cu ingrediente potrivite, in cazul nostru fiind branza de vaci, nelipsita din frigider.

Vom face un amestec de branza de vaci cu ananas, o combinatie potrivita de dulce-acrisor, placuta mai ales pentru papilele gustative a celor mici.

 

Ingrediente ananas cu branza de vaci

Cantitati folosite in functie de numarul de persoane

1 ananas potrivit ca marime  ( sau 1 cutie ananas in suc propriu )

200 g branza vaci

cateva linguri de miere de albine topita ( ptr decor )

miez de nuca ( ptr decor )

Cum se face ananas cu branza de vaci

Daca se va folosi un fruct de ananas proaspat, acesta se va curata de coaja ( dupa metoda deja stiuta de fiecare.)

Pulpa de ananas, se va taia pe un blat de lucru in bucatele mici si puse intr-un bol impreuna cu sucul lasat.

Branza de vaci, se va sfarama cu o furculita ( in cazul cand este bucata intreaga ), apoi adaugata peste bucatile de ananas, amestecandu-se usor cu o spatula, pana la omogenizare.

Ananasul cu branza de vaci, se poate servi imediat in boluri mici individuale, decorate cu miere de albine, miez de nuca, la mic dejun, sau foarte potrivit pentru cei mici la gustarea de la ora 10.

POFTA BUNA !!

Sursa foto