Aperitiv. Cubulete de branza cu somon

aperitiv Cubulete cu-branza-si-somon

Mod de preparare cuburi de branza cu somon

Luam o tava de chec si asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezam pe fund feliile de paine.

Intr-un bol mixam crema de branza impreuna cu smantana. Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb.

Intr-un castronel,  punem gelatina si completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule. Adaugam gelatina astfel preparata in compozitia de branza si omogenizam. Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine. Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora.  Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit taiem cubulete si decoram cu  somon afumat /crengute de marar/lamaie.

Pofta buna!