Bilute din biscuiti cu cirese

Raffaelo cu cirese

Cum se fac bilute din biscuiti cu cirese

Intr-un bol se va pune untul topit la temperatura camerei impreuna cu zaharul tos ( pudra ), mixandu-se pana se va obtine o crema spumoasa ( fara lichid ).

Biscuitii simpli se vor razui ( eventual se vor cerne, pentru a se folosi doar razatura fina ), adaugati in crema de unt, impreuna cu zeama de lamaie, amestecandu-se cu o spatula pana se va obtine o compozitie omogena-fina, buna de lucrat ( eventual daca este prea moale se mai pot adauga biscuiti razuiti ).

Vasul cu compozitia obtinuta se va da la rece pentru cca 30-40 minute, pentru a se intari si forma usor bilutele.

Din compozitia racita se vor forma bilute de marimea unei mingii de tenis, in mijlocul carora se vor pune cate o cireasa, apoi tavalite prin nuca de cocos, asezate pe un platou si dat la rece, servite doar atat cat vor fi necesare  la masa ( pentru a nu se inmuia ), in functie de numarul de persoane.

POFTA BUNA !!!