Briose cu ciocolata (muffins) II

Ingrediente:
300 g faina,
1 pliculete de praf de copt,
100 g zahar,
1 varf de cutit de sare,
150 g ciocolata menaj sau alta ciocolata dupa preferinta,
250 ml lapte,
2 oua, 75 g unt,
1 lingura sirop de artar,
tava speciala pentru briose(muffins), hartie speciala pentru briose,

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se unge tava cu unt si se aseaza hartia. Se taie fiecare bucata de ciocolata in patru, cu un cutit mare. Intr-un bol, se amesteca faina, praful de copt, un varf de sare si ciocolata. Intr-un vas inalt, se bat ouale, se adauga laptele, siropul de artar si untul topit. Amestecul obtinut se varsa in bolul cu faina. Se amesteca usor pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat moale. Se pune cu o lingura mare in formele de briose. Tava se da la cuptor, pentru 25 minute. Apoi se scot briosele din tava si se lasa la racit pe un gratar.