Cannelloni cu carne de vita si sos de branza

Cannelloni cu vita si sos de smantana

Mod de preparare cu cannelloni cu carne de vita si sos de branza

Intr-o tigaie calim usturoiul si ceapa, pentru 5 minute. Adaugam carnea de vita si o calim cca 10 minute. Adaugam jumatate din cantitatea de sos si zaharul. Lasam pe foc mic, semi-acoperit, 20 de minute.

Intre timp, topim untul la foc mic intr-o craticioara. Adaugam faina, amestecam bine si lasam asa 1 minut. Adaugam laptele, treptat si amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase, timp de 2 minute. Dam de pe foc, adaugam cascavalul afumat ras, oregano, sare si piper. Amestecam si acoperim.

Luam sosul de rosii, preparat cu ulei de masline si busuioc si il punem pe fundul unei tavi care nu lipeste. Umplem fiecare cannelloni in parte cu carnea tocata, asezand, pe rand, in tava.

Intr-o cratita adaugam smantana si cascavalul ras, si amestecam cateva minute pe foc, la final adaugam oregano si sarea. Punem acest sos deasupra peste cannelloni, adaugam parmezanul ras.

Dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute. Se serveste fierbinte.

Pofta buna!