Cartofi noi la cuptor cu sos de mustar

cartofi noi la cuptor

Mod de preparare cartofi noi la cuptor cu sos de mustar

Vom spala bine cartofii si ii vom curata de coaja. Vom lua o tava pentru cuptor si vom pune pe fundul tavii, ceapa pe care am spalat-o, curatat-o si taiat-o marunt. Apoi ii vom taia rondele si  cartofii noi, pe care ii vom pune in randuri in tava.

Vom prepara intr-un castron  sosul de mustar: vom adauga smantana si mustarul dulce si le vom amesteca bine. Turnam acest sos peste cartofi, apoi  punem si  laptele si  asezonam cu sare. Pentru ei care doresc, se mai poate pune deasupra doua linguri de pesmet amestecam cu un ou, pentru o mai mare consistenta a mancarii

Set 5 cutite si aparat de decojit fructe si legume

Vom baga catofii in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, cca 30-45 de minute. Vom proba, cartofii cu o furculita si cand vedem ca fuculita intra in cartofi, inseamna ca acestia s-au facut.

Pofta buna!