O ciorba acra de porc cu multe legume este potrivita in orice anotimp. Desi nu se face foarte rapid este usor de facut. Pur si simplu nu ai unde sa gresesti aici.
Ingrediente pentru ciorba acra de porc
500 g de carne de porc,
2 cepe,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
2 rosii,
1 ardei,
50 g orez,
1 l zeama de varza sau bors dupa gust
1 legatura leustean sau tarhon,
200 g smantana,
3 l apa,
sare, piper,
Cum se face ciorba acra de porc
Carnea se spala si se taie in bucati, se aduna de spuma si se lasa sa fiarba cu sare si piper, o ora.
Se adauga legumele taiate marunt si orezul.
Spre sfarsit se adauga zeama de varza si verdeata taiata marunt.
Se serveste cu smantana.
Video
Pentru ca ne place sa vedem cum se face mancarea si in alte parti ale lumii va prezentam un video cu ciorba de porc care este dulce, acra si picanta in acelasi timp!