Ciuperci cu fasole verde la cuptor

Daca iti place salata de fasole verde atunci vei iubi aceasta retete. Alege acele pastai care sunt mai fragede. Adauga si ceapa si usturoi pentru gust. Ciupercile vor veni ca o completare perfecta.

Ingrediente pentru ciuperci cu fasole verde

1 kg ciuperci,
1 kg fasole verde,
2 cepe,
5-6 catei de usturoi,
sare, ulei, piper, boia de ardei iute,

Cum se fac ciupercile cu fasole verde

Se curata ciupercile, se taie bucatele si se calesc in apa cu sare dupa gust.

Fasolea se rupe bucati, se fierbe si se scurge.

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei 3 minute.

Se pregateste o tava tapetata cu pesmet in care se pun ciupercile amestecate cu fasolea verde, iar deasupra se pune ceapa calita si se lasa la cuptor 20 minute.

Se scoate din cuptor, se lasa la racit, se serveste cu mujdei de usturoi.

Sursa foto