Cocktail Italian Blossom

Vom face un cocktail Italian Blossom, o reteta deja cunoscuta, cu ingrediente folosite aproape la fel in majoritatea restaurantelor, doar ca noi incercam s-o facem “vie ” si acasa.

Este un cocktail care se poate consuma indiferent de anotimp ( chiar daca are gheata si este racoritor ), in momentele in care vrem sa cream o ambianta placuta la o intalnire intre prietene.

Ingrediente cocktail italian Blossom

Ingredientele au fost cumparate in  cantitati mari, dar se vor folosi atat cat va fi necesar in functie de numarul de persoane.

1 sticla  70 cl Campari

500 ml suc de portocale

1 sticla Cuvee Nobiliar sec

cuburi de gheata

1 portocala cu miez rosu sau lamaie ( pentru decor ) optional

Cum se face un cocktail italian Blossom

Intr-un pahar de sampanie ( sau orice alt fel de pahar, dupa preferinta ), se va turna 2 cl de Campari, 100 ml suc de portocale, cate 2-3 cuburi gheata, completandu-se paharul cu Cuvee Nobiliar sec.

Paharele se pot decora cu felii de portocala rosie sau lamaie, servite pe o tava ornata cu servetele rosii ( pentru a creea un contrast frumos ).

POFTA BUNA !!

Sursa foto