Cotletul de miel este partea din animal care dupa pulpa si muschiulet este cea mai cautata de catre bucatari pentru pregatirea unor retete cu cat mai simple, cu atat mai delicioase. Gatit la gratar sau la cuptor, cotletul este usor de preparat si poate fi servit cu sau fara garnitura, cu sau fara sos.
Carnea de miel fiind de obicei, frageda, nu este nevoie sa fie pusa la macerat.Cotletul de miel se lasa cu grasimea pe el. Ar fi o adevarata „crima culinara” sa se indeparteze grasimea.
Pofta buna!!!…. oriunde va veti afla pe mapamond ! Nu uitati sa ciocniti niste oua rosii si sa urati celor dragi toate cele bune, frumoase si sanatoase impreuna cu Hristos a inviat !
Ingrediente cotlete de miel la cuptor cu aroma de rozmarin
4-5 cotete de miel
2 linguri ierburi aromatice pentru carne miel
50 ml ulei vegetal
legume ptr cuptor : baby carrot de la borcan , cartofi etc..
crenguta de rozmarin
sare, piper macinat