Crema caramel I

Ingrediente:
Pentru caramel:
65 g zahar,
1 lingura apa,
putina zeama de lamaie,
Pentru crema:
375 ml smantana 35%,
310 ml lapte 3,2%,
3 oua,
2 galbenusuri,
1 lingrita esenta vanilie,

Mod de preparare:
Pentru caramel: Zaharul, apa si zeama de lamaie se pun la incalzit, la foc domol, pana se topeste si de obtine un caramel. Se varsa apoi in 6 forme Ramekin, se intinde bine pe fundul vaselor. Se pune deoparte. Pentru crema: Intr-un vas se pun laptele si smantana, se pun pe la foc domol. In alt vas se bat ouale si galbenusurile cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie. Se apoi adauga laptele si smantana incalzite, amestecand continuu. Amestecul obtinut se pune in formele cu caramel. Se pune apoi la bain-marie, se dau la cuptor 180°C, pentru 35 minute. Se lasa apoi la racit, la temperatura camerei. Se dau apoi la frigider pentru 4 ore inainte de servire. Se varsa forma pe o farfurie.