Ingrediente:
2 dovlecei,
1 catel de usturoi,
1 ceapa,
100 g masline,
1 lingura de faina,
1 lingura de bulion,
1 legatura patrunjel, sare, piper, busuioc, zeama de lamaie, vin,
Mod de preparare:
Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamaie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamaie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)