Un aperitiv surpriza (pe langa cunoscutul drob de miel obisnuit) pe masa festiva de Paste, cu care ne vom incanta prietenii invitati, care nu-si vor da seama ce fel de carne s-a folosit, ci doar va fi un mare WOW !
Este o reteta usor de facut, doar cu ingrediente mai putin folosite la un drob obisnuit.
Ingrediente drob de miel cu branza si alune
maruntaie de miel +500 g carne macra de miel (rinichi; ficat; splina; limba;plamani; inima)
200 g branza de oaie (sau telemea putin sarata de consistenta tare)
2 cepe potrivite
5 legaturi ceapa verde
100 gr alune
1 legatura marar
1 ardei gras rosu
4 oua crude + 2 oua fierte tari
ulei vegetal (pentru sotat ceapa)
100 g pesmet (cca 5 linguri)
1 ou crud+ 50 ml smantana de gatit (pentru decor suprafata drob, inainte de cuptor)
sare, piper.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)