Ingrediente:
4 file peste alb,
1 ceapa mica,
1-2 catei usturoi,
1 lingura de capere,
6 rosii uscate,
4 masline negre, desarate si fara samburi,
1 lamaie,
1 lingurita paprica,
sare, piper.
Mod de preparare:
Pestele la cuptor e o mancare usoara si sanatoasa pe care gastropedia.ro ti-o recomanda cu drag. Gateste peste de doua ori pe saptamana pentru un regim de viata sanatos.
PASI:
Cuptorul se incalzeste inainte la 180°C
Fileurile de peste se pun fiecare in cate un patratel de folie aluminiu( folia trebuie sa fie suficienta cat sa acopere bucata de peste).
Se adauga in cantitati egale pe fiecare fileu in parte: ceapa taiata marunt, rosii tocate, capere, usturoi, masline maruntite, zeama de lamaie, sare, piper
Se inchide ermetic folia de aluminiu si se da la cuptor 20 minute.
!TIPS:
- adauga o cescuta de vin alb pentru a-i da o savoare usor frantuzeasca. 😉