Aceste fursecuri nu sunt deloc banale. Ele contin si ciocolata, si nuci, asa ca le putem manca si ca atare, fara sa adaugam gem. Dar punem si gem, ca sa putem lipi fursecurile doua cate doua. Cum altfel, cand le dai forma de inimioare?
Ingrediente pentru fursecuri cu ciocolata
3 albsuri,
140 g zahar pudra,
160 g nuci,
50 g ciocolata,
60 g faina,
gem la alegere,
Cum se fac fursecurile cu ciocolata
2 albusuri se bat spuma si se adauga ciocolata rasa, zaharul, nucile pisate, faina.
Se formeaza un aluat si se intinde o foaie subtire.
Se taie in forma de inimioare si se ung cu 1 albus de ou batut spuma.
Se unge o tava si se adauga inimioarele. Se pune la cuptor.
Cand s-au copt se ung cu gem pe spate si se lipesc 2 cate 2.
Video
Daca te simti in forma, poti sa si combini fursecurile, astfel incat sa ai mai multe culori. Urmareste video de mai jos pentru a vedea cum.