Fursecuri cu zucchini

Aceste fursecuri pot constitui o gustare foarte buna. Au si fulgi de ovaz si faina integrala, ou, iaurt si chiar si o leguma, asa ca vor tine de foame intr-un mod rezonabil.In plus sunt cu ciocolata, preferata noastra atunci cand este vorba despre ceva bun.

Ingrediente pentru fursecuri cu zucchini

1 cana faina integrala

2/3 cana fulgi de ovaz

2 linguri cacao

½ lingurita praf de copt

Sare

1 zucchini mediu

½ cana de iaurt

1 ou

1/3 cana zahar brun

½ tableta ciocolata amara

Cum se fac fursecurile cu zucchini

Incepe prin a da drumul la cuptor sa se incalzeasca. La aceste cantitati totul ar merge mult mai rapid daca ai avea doua tavi pe care sa coci fursecurile. Pune pe ele hartie de copt.

Odata rezolvat asta poti incepe sa faci fursecurile. Pune impreuna intr-un bol mediu: faina, fulgii de ovaz, cacao, praful de copt si sarea. Le amesteci.

Zucchini se dau pe razatoare si apoi trebuie indepartata apa in exces. Poti face asta punandu-i intr-un servetel de hartie pe care il rulezi.

In alt castron, mare, pui impreuna: zucchini, iaurtul, oul, zaharul brun si esente. Amesteci bine. Adaugi peste faina si celelalte in grediente. Adaugi si bucatele de ciocolata amaruie. Amesteci.

Cu o lingura pui compozitia pe foaia de copt, lasand spatiu intre ele. Se dau la cuptor, unde ai grija sa mai rotesti tavile, ca sa se faca uniform. In 15 minute sau chiar mai putin ar trebui sa fie gata. Marginile vor fi un pic mai tari decat continutul.

Le poti tine in frigider pana la o saptamana.

Sursa foto