Gogosele din foietaj cu branza

Gogosele de foietaj cu branza

Mod de preparare Gogosele din foietaj cu branza

Lasam foietajul sa se decongeleze. Punem apoi foile de aluat una peste alta, astfel incat sa aiba o grosime de cca 3 cm si cu o forma ascutita incepem sa decupam din foietaj “gogosele” de cca 5 cm diametrul si le ungem  cu galbenusul batut.

Taiati branza Edam in felii de 1/2 cm grosime pe dimensiunea gogoselelor (chiar o idee mai mici) si le asezam  peste jumatate din gogosele. Gogoselele care au ramas fara branza le punem peste cele pe care am pus branza. Presam marginele aluatului, astfel incat sa se imbine si ungem gogoselele cu galbenus. La final presaram susan, mac si chimen peste ele. Le coacem cca 15 minute la cuptorul preincalzit la 220 de grade celsius.( 200 de grade celsius ventilatie).

Dupa ce s-au copt la cuptor, se servesc pe un platou fie calde, fie reci dupa preferinte.

Savurare placuta!