Inghetata cu pepene galben

Foarte aromata, aceasta inghetata este un desert perfect pentru zilele de vara. Se face usor, insa trebuie tinuta la congelator minim doua ore inainte de servire

Ingrediente pentru inghetata cu pepene galben

1 pepene galben bine copt micut( 300 g de pulpa)
200 grame frisca lichida
2 piersici
1 lingura zeama de lamaie
3 linguri miere/2 linguri zahar

Cum se face inghetata de pepene galben

Pepenele se taie in doua, se scot samburii, se curata de coaja, miezul se taie in bucatele si se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure.

Se adauga piersicile , frisca, mierea, zeama de lamaie si se amesteca bine.

Pasta obtinuta se pune intr-o cutie inchisa ermetic sau in forme mici , se da la congelator pentru minim 2 ore.

Se poate servi impreuna cu fructe.

Video

O alta modalitate de a face aceasta inghetata este sa inlocuiesti frisca lichida cu oua, ca in video de mai jos

Sursa foto