Este o reteta exotica, preferata de multi dintre noi care iubim acest gen de mancare dulceaga si care ne duce cu gandurile pe meleaguri mediteraneene, acolo unde ne petrecem frumoasele vacante.
De aceea, nu ne ramane decat sa trecem la fapte si sa gatim reteta in stil exotic si in bucataria de acasa, mai ales acum cand sarbatoarea Pascala se apropie si cautam sa gatim traditionala carne de miel dupa gustul fiecaruia.
Ingrediente miel cu fructe si legume
1 pulpa de miel dezosat
1/2 ananas
50 g stafide negre (sau aurii)
1 mar verde (de consistenta tare)
1 fenicul potrivit
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
200 ml vin alb
ulei vegetal
1 lamaie (zeama pentru frecat pulpa de miel)
condimente uscate: salvie, rozmarin, sare, piper
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)