Nuga cu ciocolata, migdale si fistic

Ingrediente:
100 g migdale,
100 g fistic, nesarat, crud,
2 albusuri de ou,
200 g miere,
200 g zahar,
1 lingurita glucoza,
150 g ciocolata neagra,
100 ml apa,

Mod de preparare:
Apa se pune la fiert si cand clocoteste intens, se adauga zaharul si glucoza, se lasa la fiert, pana devine un sirop usor legat. Separat se topeste mierea, se pune intr-o craticioara, la foc domol, se lasa pana devine lichida si fierbe, se poate adauga putina apa. ciocolata se pune la topit la bai-marie. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit sare. Se adauga peste oua, mierea lichida si zaharul topit. Se adauga migdalele si fisticul(de preferat sa fie putin parjite intr-o tigaie cu putin zahar), maruntite. Se adauga apoi ciocolata topita. Se amesteca bine toate ingredientele. Se varsa apoi intr-o tava acoperita cu hartie sau un ciolofan. Se lasa sa se intareasca peste noapte. Se taie apoi in bucatele. Se poate pastra mult timp intr-o cutie inchisa ermetic.