Omleta cu ansoa

Omleta cu ansoa are un gust foarte puternic, apreciat de catre toti iubitorii de peste. Merge perfect cu rosii si usturoi. Ansoa este sarata, asa ca puteti sa nu mai folositi sare deloc.

Ingrediente pentru omleta cu ansoa

1 catel usturoi,
2 linguri ulei,
6 file ansoa,
2 linguri patrunjel tocat fin,
300 g rosii,
6-8 oua,
piper,

Cum se face omleta cu ansoa

Rosiile se pun in apa fiarta ca sa li se indeparteze mai usor pielita. Apoi se taie marunt.

Usturoiul zobit se caleste in ulei, se adauga ansoa maruntit usor, rosiile decojite si taiate foarte marunt, patrunjelul si piper.

Se lasa 10-15 minute, la foc domol. Se scoate deoparte intr-un bol.

Se bat ouale si se lasa sa se rumeneasca, pe ambele parti, in aceeasi tigaie.

Se adauga pe una din parti compozitia de ansoa, omleta se pliaza in doua si se mai lasa 2 minute pe foc.

Video

Este o reteta usoara, insa daca sunteti incepatori urmariti acest video. Veti vedea ca este cu adevarat o reteta extrem de simpla.

Sursa foto