Omleta cu cascaval

Ingrediente:
2 oua
50 gr cascaval
1/2 lingurita ulei
sare

Mod de preparare:

 

Cea mai simpla omleta pe care sa o savurezi dimineata inainte sa incepi o zi plina de energie!

 

PASI:
 

1. Amesteci ouale cu cascavalul ras.

2. Incingi bine o tigaie (ideal de teflon) cu putin ulei si adaugi amestecul.

3. Dupa cateva minute intorci pe partea cealalta.

 

TIPS:
 

  • Atentie la cantitatea de ulei, in functie de tigaia pe care o folosesti. Poti risca sa pui mult ulei si omleta sa fie prea gretoasa.
     
  • Adauga in compozitie putin unt si o lingurita de lapte praf pentru o omleta pufoasa si foarte gustoasa.
     
  • Prajeste omleta tot timpul la foc mic, pentru o coacere uniforma.
     
  • Serveste impreuna cu o felie de paine de secara, o rosie si un pahar de suc de portocale pentru un mic dejun perfect.