Omleta cu sunca si cascaval

Nu exista nimic mai usor decat sa faci o omleta si aceasta reteta, atat de buna la gust, nu se va dezice de la regula.

Ingrediente pentru omleta cu sunca si cascaval

5 oua,
100g sunca,
100 g cascaval,
ulei masline,
sare,
piper,

Cum se face omleta cu sunca si cascaval

Se bat ouale bine si se condimenteaza cu sare si piper.

Sunca se taie bastonase scurte si se prajeseste in ulei de masline.

Cand sunca sa prajit bine se adauga oulale batute si o lasam cu capac 1 min.

Se intoarce pe partea cealalta si se adauga in ploaie cascavalul ras. Se pune capacul 1 min pana se topeste cascavalul.

E foarte buna pentru zilele calduroase alaturi de o salata de rosii. Pofta buna!

Trucuri si idei

Pe langa sunca si cascaval mai puteti adauga si putin patrunjel taiat marunt, pentru a complimenta gustul.

Nu folositi mult ulei pentru a face omleta, altfel ii veti strica gustul. Uleiul poate sa fie inlocuit si de unt.

Daca nu va place foarte prajita, ci mai deschisa la culoare, atunci puneti focul la moderat si nu adaugati omleta intr-o tigaie foarte incinsa.