Branza tofu este unul dintre cele mai recomandate alimente atunci cand ai grija de silueta ta, dar si din ce in ce mai apreciata in perioadele de post.
Cu recomandarea de a lua branza tofu nu in functie de pret, ci de calitate, astfel incat sa nu aiba la baza soia modificata genetic si sa nu contina agenti de coagulare, va recomandam urmatoarea reteta de pasta de tofu.
Ingrediente pentru pasta tofu
300 g tofu simplu,
1 legatura verdeata(la alegere: patrunjel, marar, busuioc, coriandru, menta),
1 castravete,
2-3 catei usturoi,
1 ceapa,
sare, piper, putina boia iute de ardei
Cum se face pasta de tofu
Branza tofu se paseaza cu sare, piper, boia, usturoiul pisat pana devine o pasta lejera.
Se amesteca apoi cu ceapa tocata marunt, castravetele curatat si taiat cubulete mici, verdeata tocata fin.
Pasta se poate folosi cu diverse legume taiate sau simpla, tartinabila.