Paste cu ciuperci si somon

Ingrediente:
Pentru doua portii:
200g tagliatelle/orice paste
4 buc.ciuperci pleurotus
4 buc.ciuperci champignon
100-150g somon
50 g unt
100 g smantana
3 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare,piper.

Mod de preparare:

Pastele se fac numai AL DENTE, sa nu uitam! 🙂

 

PASI:

 

 

1. Pastele se fierb conform instructiunilor.
 

2. Intr-o tigaie se pune untul si se adauga usturoiul.
 

3. Dupa 2 minute se adauga ciupercile si somonul, se lasa pe foc iute aproximativ 15 minute amestecand din cand in cand. Se adauga sarea si piperul dupa gust.

 

 

4. Patrunjelul se spala si se taie grosier. Se adauga in compozitie impreuna cu smantana cu trei minute inainte de a lua tigaia dupa foc. 

 

 

5. Compozitia se adauga peste pastele scurse bine de apa.

 

 

!Tips: puteti rade putin parmezan sau cascaval.