Paste cu dovlecei

Ingrediente:
Pentru 2 persoane:
2 dovlecei
2 fire ceapa verde (sau o jumatate ceapa simpla)
2 catei usturoi
oregano,
2 linguri ulei de masline
sos de rosii
paste,
branza de capra,

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert (preferabil spaghete) in apa cu sare. Se taie dovlecelul cubulete si se pune la prajit in uleiul de masline, la foc mediu. Cand incepe sa se inmoaie putin se adauga ceapa verde taiata felii si usturoiul taiat sau pasat si se mai prajeste cateva minute pana dovlecelul incepe sa devina auriu.
Apoi se adauga sosul de rosii si oregano (in comert se gaseste si sos de rosii combinat cu oregano) si se mai lasa sa fiarba un minut. Se condimenteaza dupa gust.
Se serveste peste paste iar deasupra se prasara putina branza de capra, sau alt fel de branza cu aroma puternica, in functie de preferitnele fiecaruia.
Este o reteta foarte aromata, delicioasa si lejera. Sper sa va placa!