Pastele cele mai iubite si cel mai usor de gatit, devenind uneori o mancare destul de satioasa daca ne mai “scapam” si folosim niste ingrediente ” grase “… desigur o mancare si pentru gurmanzi, nu numai pentru acele persoane care vor numai diete.
Vom face o reteta de paste, pentru unii poate prea “grea” ( dar va fi la alegerea fiecaruia, noi doar o prezentam ) culeasa de prin lume (cu mici modificari adaptate pentru si pentru bugetul casei….), ca doar asa invatam sa gatim, nimeni nu s-a nascut invatat, mai ales in arta culinara.
O reteta simpla de facut, iar papilele gustative vor ” rade cu gura pana la urechi”.
Ingrediente paste cu sos bechamel si masline
500 g paste la alegere ( penne; spirale etc.. )
1/2 legatura patrunjel proaspat ( ptr decor )
4 masline/ sau o mana de ciuperci
Pentru sos bechamel pregatit pentru paste
50 unt
50 g faina alba
500 ml lapte
500 ml apa
1 lingura boia de ardei
1 lingura usturoi pisat ( 4-5 catei )
1 lingura de mustar dulce
100 g branza mozzarela rasa
sare, piper
Cât de mult îți place?
2 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)