Patratele fondante cu ciocolata alba si lamaie

Ingrediente:
500 g ciocolata alba, menaj,
250 g lapte praf,
2 lingurite coaja rasa de lamie verde,
2 linguri zeama lamaie,
1 ceasca migdale sau fistic, parajite acasa si maruntite

Mod de preparare:
Intr-un vas care nu se prinde se adauga ciocolata alba si laptele praf, se amesteca la foc domol, pana se topeste ciocolata, si amestecul devine omogen. Vasul se ia de pe foc, se adauga coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga migdalele, se amesteca bine. Compozitia formata se varsa intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu si unsa cu putin unt. Tava sa fie de 20 cm. Se intinde bine si se traseaza cu varful unui cutit, in maniera incat sa obtineti aproximativ 64 de patrate. Tava se da la frigider pentru 1 ora, pana se intareste. Cu un cutit ascutit se taie patratelele. Se uda din cand in cand cutitul.