In incercarea de a gati peste cat mai des, poti inventa tot felul de retete simple, gata in numai jumatate de ora.
O varianta simpla si rapida este pestele la cuptor cu legume, care poate deveni o mancare delicioasa daca ii adaugi putin vin alb si nelipsitul ulei de masline.
Ingrediente pentru peste cu rosii la cuptor
1 peste taiat bucati
1 ceapa
2 catei usturoi
3-4 rosii
1/4 l vin alb
sare, piper, ulei masline, busuioc uscat.
Cum se face pestele cu rosii la cuptor
Ceapa se taie solzisori, rosiile se taie rondele, usturoiul se taie bucatele.
Se pune un pat de rosii, ceapa si usturoi intr-un vas , se aseaza bucatile de peste, se adauga sare si piper si se adauga apoi restul de legume.
Se adauga uleiul, vinul si busuiocul. Vasul se da la cuptor, pentru 25 minute.
!TIPS: puteti pune si alte legume:morcov,cartofi, ardei.