Ingrediente:
Un peste de un kg
5-6 cartofi mai mici
2 morcovi
2 cepe verzi
Pentru sos:
O legatura patrunjel
Doua lingurite capere
O lingurita sare grunjoasa
Piper(1/2 lingurita)proaspat macinat
Zeama de la o lamaie
100g unt
Mod de preparare:
Te-ai hotarat sa gatesti azi peste… Felicitari! 🙂
Inseamna ca stii deja cat de sanatos e, fiind bogat in vitamine (A,D,E, complexul de vitamine B), acizi grasi Omega-3 si o serie intreaga de minerale (calciu, fosfor, iod, sodiu, potasiu, seleniu).
Pentru aceasta reteta alege un peste care iti place si care e potrivit pentru gatit la cuptor, ca de exemplu: pastrav, crap, macrou, salau, stiuca etc
Tine cont ca somonul, de exemplu, este un peste gras care merge mult mai bine gatit pe gratar.
PASI:
1. Pestele se curata, se spala si se aseaza in tava impreuna cu legumele;
2. Se baga la cuptorul incins in prealabil la 175 grade.
3. Intre timp se face sosul meuniere.
4. Cand pestele este gata se pune sosul deasupra si se serveste.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)