Daca iti place puiul crocant dar suculent si cu un gust dulce, asta e reteta pe care trebuie sa o incerci neaparat.
Ingrediente pentru piept de pui caramelizat
2 bucati piept pui,
1 ceapa,
2 linguri sos soia,
1/2 lingurita zahar brun,
2 linguri ulei masline.
Cum se face pieptul de pui caramelizat
- Pieptul de pui se taie bucatele.
- Ceapa se taie solzisori si pune la calit, pana se rumeneste usor.
- Se da deoparte si se adauga bucatelele de pui, se lasa la rumenit, se adauga sosul soia, zaharul brun.
- Se amesteca 2 minute pana se topeste zaharul si se adauga ceapa deja calita.
- Se mai amesteca 1 minut.
- Se serveste cu orez basmati.
!TIPS:
- lasa puiul la marinat cu o seara inainte, cu o cana de vin alb si condimente: sare, piper, oregano si o rosie taiata cubulete.
Video
Urmariti video de mai jos pentru a vedea cat de usor se obtine puiul caramelizat.