Ingrediente:
500 g piept de pui,
1 ardei rosu,
1 ardei verde,
1 ardei galben,
100 g ciuperci proaspete,
1 ceapa,
1 banana,
200 ml lapte de cocos,
1/2 lingurita nucsoara,
1 lingurita chimen pudra,
1 lingurita coriandru proaspat macinat,
1 lingurita ghimbir pudra,
sare, piper, ulei,
Mod de preparare:
Ardeii se taie bucatele, ciupercile se taie felii subtiri, se prajesc cateva minute intr-o tigaie cu putin ulei. Se dau deoparte. Se completeaza tigaia cu ulei, se adauga ceapa taiata solzisori si puiul taiat bucatele. Se lasa pana ce puiul incepe sa se rumeneasca. Se adauga apoi in tigaie ardeii si ciupercile, mirodeniile si banana taiata rondele. Se toarna laptele de cocos, se amesteca usor si se mai lasa 5 minute la foc domol. Se serveste cu orez basmati