Ingrediente:
500 g piept de pui,
1 ceapa mica,
2 linguri ulei,
2 lingurite ghimbir proaspat, ras, coaja de la o lamaie, taiata in fasii subtiri,
zeama de la o lamaie,
60 ml supa de pui(se pot folosi cuburi knoor sau maggi),
2 linguri otet de orez,
3 linguri sos de soia,
50 g seminte susan,
Mod de preparare:
Pasul 1: Pieptul de pui se taie in fasii de 3 cm lungime si 1,5 cm latime.
Pasul 2: Se pun intr-o tigaie cu uleiul incins, se adauga ceapa tocata marunt, ghimbirul coaja de lamaie, piper.
Pasul 3: Se lasa la foc iute, amestecand continuu, 1 minut.
Pasul 4: Se adauga supa de pui, otetul de orez, sosul soia.
Pasul 5: Se lasa la fiert, la foc iute, pana ce sosul scade.
Pasul 6: Cu 5 minute de a fii luat de pe foc, se adauga zeama de lamaie.
Pasul 7: In momentul servirii se presara semintele de susan.
Sugestie de servire