Cum se face pieptul de pui in sos de soia
Intr-un bol se va face un amestec din: sos de soia, apa, zahar, usturoi pisat, ulei vegetal, ghimbir, proaspat ras pe razatoarea mica, amestecandu-se totul cu un tel ( pana se va topi bine zaharul.
Amestecul obtinut se va transfera intr-o cratita, lasand sa dea intr-un clocot, apoi se va adauga pieptul de pui care a fost taiat in bucati potrivite ( cat pentru o inghititura ) in prealabil.
Fierberea va continua timp de 30-35 minute, pana cand bucatile de piept de pui vor fi bine gatite, iar sosul de soia sa devina ca o glazura bogata, maro.
Pe un platou in care a fost asezat un pat de orez basmati fiert/mazare, se vor pune bucatile de piept de pui, impreuna cu sosul de soia, decorat pentru aspect cu ceapa verde/arpagic taiata rondele subtiri.
POFTA BUNA !!!
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)