Piept de pui umplut cu sunca si cascaval la cuptor

Piept-de-pui-umplut-cu-șuncă-și-cașcaval-la-cuptor

Mod de preparare pui umplut cu legume, sunca si cascaval

Spalam legumele bine si le taiem felii.

Apoi luam fiecare piept de pui, il trecem pe sub un jet de apa si il punem la scurs.

Crestam cate un buzunar in fiecare piept de pui. Luam un pic de ulei de masline si sare si fecam pieptul de pui. Iaurtul il amestecam cu mustarul si asezonam cu sare si piper.

Dam pe razatoare cascavalul si ungem  usor interiorul buzunarului cu amestecul de sosuri (mai pastram si pentru deasupra). Punem cate o felie de sunca in buzunarul fiecarui piept de pui, 1-2 felii de rosii si cateva bucati de ardei. Presaram si cascaval inauntru si punem cate o scobitoare pentru a tine compozitia in „buzunar”

Punem bucatile de pui in tava le stropim cu putin ulei si sosul din mustar si iaurt, adaugam un pic de apa, pentru a se patunde bine puiul si dam la cuptorul  preincalzit la foc mediu si eventual daca se evapora apa mai adaugam cate un pic. Cat puiul este bine patruns, scurgem sosul, punem cascavalul ras pastrat deasupra si mai dam la cuptor cateva minute, pana se formeaza o crusta, apoi servim.

Pofta buna!