Pilaful cu pipote intotdeauna imi aduce aminte de ce mancam in copilarie. Este adevarat ca nu cautam pipotele neaparat, ci mai ales inimioarele. Acum va voi spune cum sa facem pilaf si cu pipote si cu ficat de pui in acelasi timp.
Ingrediente pentru pilaf cu pipote
250 g orez,
250 g pipote de pui,
250 g ficat de pui,
2 cepe,
100 g unt,
1 legatura patrunjel,
sare, piper,
Cum se face pilaful cu pipote
Pipotele se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert se scot si se taie fasii subtiri.
Ceapa se caleste in unt, se adauga ficatul taiat marunt.
Cand s-au rumenit bine se adauga orezul, pipotele si zeama in care au fiert pipotele.
Se completeza cu apa cat sa acopere de 3 ori si jumatate cantitatea de orez. Se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc domol pana scade si a fiert orezul.
Se serveste cu patrunjel tocat fin.