Placinta cu branza dulce si stafide

Ingrediente:
1 pachet foi palcinta din comert sau ingrediente pentru pregatirea in casa:
1 pachet margarina,
150 ml apa,
20 g drojdie,
1 praf de sare,
1 lingurita miere,
faina cat cuprinde,
Pentru umplutura:
700 g branza dulce de vaci,
4 oua,
3 pliculete zahar vanilat,
250 g zahar,
100 g stafide,

Mod de preparare:
Pentru foi: margarina si sarea se pun intr-un bol mare. Drojdia se desface intr-un pahar cu 150 ml apa si o lingurita de miere, se amesteca pana la dizolvare. Paharul se completeaza cu apa calduta si se varsa peste margarina, se presara faina, se framanta cu mana pana se obtine un aluat de consistenta potrivita. Bolul cu aluat se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa sa creasca, intr-un loc caldut, 1-2 ore. Intre timp se pregateste umplutura. Intr-un castron se pune branza, ouale, zaharul vanilat, zaharul si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Aluatul crescut se imparte in doua jumatati. Din prima jumatate, pe o plansa presarata cu cu faina, se intinde o foaie de marimea tavii in care se coace placinta. Tava se unge cu margarina si faina sau se aseaza o hartie pentru copt. Peste foaia de placinta din tava, se adauga umplutura, se presara cu stafide. Peste umplutura se aseaza cea de-a doua foaie de aluat intinsa. Se introduce in cuptor si se lasa pana ce placinta se rumeneste, aproximativ 40-45 minute. Se scoate tava din cuptor, se inveleste cu un prosop curat de bucatarie si se lasa 30 minute. Apoi se taie in bucatelele dorite si se presara cu zahar pudra.