Prajitura cu branza tofu

Cu o prajitura care contine migdale si miere nu ai cum sa dai gres. Asa ca, daca folosesti pentru prima oara branza tofu in prajituri iti recomandam aceasta reteta. Va fi dulce, dar si un pic acrisoara de la sucul de fructe. Se face foarte simplu, punand toate ingredientele la un loc.

Ingrediente pentru prajitura cu tofu

300 g branza tofu,
250 g faina,
150 g miere,
100 ml suc de fructe,
1 pliculet zahar vanilat,
100 g migdale maruntite,
1 varf de cutit de sare,
1 pliculet praf de copt,
2 linguri zeama de lamaie,
1 lingura pesmet,
1 lingura margarina,

Cum se face prajitura cu tofu

Sucul de fructe(se poate folosi si ceai de fructe-preparat in modul obijnuit), se amesteca cu mierea, faina , zaharul vanilat, sare, migdale. Se face un aluat.

Se incorporeaza apoi branza taiata cubulete foarte mici si praful de copt stins cu zeama de lamaie.

Compozitia creata se pune intr-o tava sau vas de jena, uns cu margarina si tapetat cu pesmet.

Vasul se da la cuptorul incalzit in prealabil. Se tine aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste.

Se taie calduta si se aseaza pe un palatou.

Sursa foto