Cum preparam prajitura rapida cu capsuni si crema de ciocolata
Batem frisca lichida pana se intarestee, apoi adaugam plicul de zahar vanilat si mascarpone treptat sa nu se taie crema.
Blatul il vom face piscoturi punand intr-o farfurie si adaugand suc de fructe peste ele. Sucul nu va patrunde imediat, dar daca le lasi vreo 3 minute vor absorbi ele tot sucul din farfurie. Cand sunt gata le asezi unul langa altul pe platoul in care servesti prajitura. De preferinta platoul trebuie sa fie unul mai lung. Adaugi cu lingura stratul de ciocolata. Eu am pus cam jumatate de borcan de 250 de grame. Am taiat rondele doua banane si am acoperit cu ele in intregime stratul de ciocolata.
Urmeaza al doilea strat de piscoturi insiropate. Le pui peste banane si le acoperi cu crema de frisca si mascarpone. Acoperi in intregime prajitura cu capsuni taiate in doua. Gata!
Savurati!