Prajitura cu ciocolata III

Ingrediente:
150 g ciocolata cu multa cacao,
3 linguri unt,
5 oua,
5 linguri zahar,
3-4 linguri faina,
1 varf de cutit sare,

Mod de preparare:
Ciocolata taiata in bucatele se pune intr-un vas, se adauga untul si se pun la topit la bain-marie sau la microunde. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Ouale se separa; galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana se albesc, se adauga faina si ciocolata-untul topite, se amesteca energic, se foloseste mixerul. Albusurile se bat spuma cu un varf de sare si se incoropreaza, adaugand lingura cu lingura, in amestecul de mai sus, amestecand usor. aluatul format se pune intr-o tava inalta, sau forma siliconata, se da la cuptor, la 150°C, pentru 30 minute. Se scoate, se presara zahar pudra si se lasa sa se raceasca pe un gratar.