Prajitura cu miere si nuca

Ingrediente:
100 g miez de nuca,
150 g miere de flori,
250 g faina,
100 g zahar brun,
2 oua,
75 g unt,
coaja rasa de la o portocala,
1 pliculet parf de copt,
1 varf cutit sare,
Pentru decorare:
cativa miezi de nuca,
zahar pudra,

Mod de preparare:
Cuptorul se incinge in prealabil la 150 C. Miezii de nuca se rad pe razatoare sau se foloseste rajnita de cafea( sa nu se faca pudra). Faina, praful de copt, zaharul si coaja rasa de la portocala, nuca rasa. Se amesteca toate bine. Mierea si untul se pun la foc domol si se amesteca pana se topeste untul. Se ia de pe foc si se varsa peste faina se amesteca toul bine, se adauga si ouale batute. Se varsa totul intr-o tava rotunda cu diametrul de 18 cm. Deasupara se aseaza cativa miezi de nuca. Tava se da cuptor pentru 1 ora. Se scoate, se presara zaharul pudra, se lasa la racit pe un gratar.