Prajitura cu portocala II

Ingrediente:
4 ou,
400 g zahar,
400 g faina,
1 pliculet praf de copt,
400 ml zeama de portocala proaspat stoarsa,
zahar pudra,

Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C. Ouale se separa. Se foloseste mixerul:albusurile se bat spuma, separat, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga trepta faina in alternanta cu zeama de portocale(200 ml). Se amesteca bine pana se incoropreaza cele 2 ingrediente si se adauga cu o lingura albusurile batute spuma, se amesteca usor cu ajutorul lingurii. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina, o tava patrata, se varsa compozitia de mai sus. Tava se da la cuptor pentru 30 minute, se verifica cu o scobitoare daca s-a copt la mijloc. Cand se scoate din cuptor se mai poate stropii cu zeama de portocala sau pulpa ramasa de la stors, se presara zahar pudra, se lasa la racit pe un gratar. Se taie apoi in patratele.