Aceasta prajitura cu ciocolata poate sa fie facuta si in perioada de post. Si este delicioasa! Contine putine ingrediente, pe majoritatea le ai deja in casa. Asigura-te insa ca ai si un lapte vedetal, noi am ales lapte de soia si grasime vegetala (noi am folosit clasica margarina, insa poti pune ulei de cocos sau avocado)
Ingrediente pentru prajitura de post cu ciocolata
100 g ciocolata neagra vegetala,
1 pahar apa,
1 pahar zahar,
50 g margarina,
2 pahare faina,
200 ml lapte soia,
1 pliculet praf de copt,
Cum se face prajitura de post cu ciocolata
Ciocolata se topeste cu putin lapte si apa.
Intr-un bol se amesteca zaharul, faina, laptele si ciocolata topita.
Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina, se varsa aluatul.
Tava se da la cuptor, pentru 40-45 minute, la 160 grade.
Se poate orna deasupra cu fructe, fulgi de cocos sau de migdale.