Cum se face pui popcorn
Pieptul de pui dezosat se va taia in fasii iar acestea in bucati potrivite ( ca nuggets ), puse intr-un bol peste care se va presara condimentele ( oregano; chimen; piper; sare; uleiul vegetal ), apoi ouale intregi, amestecandu-se totul cu o spatula.
Uleiul vegetal se va pune la incins intr-o cratita inalta, in care se vor pune la prajit bucatile de pui condimentate tavalite in prealabil inainte prin faina alba ( se vor scutura bine de surplusul de faina ), intorcandu-se cu o paleta cu gauri pe toate partile, pana vor deveni de un galben-auriu.
Bucatile de piept de pui popcorn se vor scoate pe hartie absorbanta de bucatarie ( ptr a se elimina surplusul de ulei ) , apoi transferate pe un platou si servite cu un sos de usturoi sau o salata de varza alba amestecata cu castraveti murati si de ce nu si o garnitura de piure de cartofi.
POFTA BUNA !!