Pui umplut

Ingrediente:
1 pui
1 ceapa
1 dovlecel
1 ardei gras
1 capatana usturoi
O jumatate de vanata
200 grame unt
2 lingurite busuioc
2 lingurite maghiran
2 lingurite rozmarin
coaja rasa de la o lamaie
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Puiul umplut este perfect pentru o cina alaturi de familie sau prieteni. Aromele speciale ale condimentelor si ale legumelor fac din aceasta reteta una speciala.

Zdrobeste 3-4 catei de ustoroi si freaca-le cu untul. Se adauga marghiranul,busuiocul si putin rozmarin.

Puiul se spala bine i se ridica usor pielea si se baga crema de unt.

In interiorul puiului se pun felii de dovlecel,vanata,ceapa,ardeiul gras si restul de rozmarin.

Pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pune puiul cu restul cateilor de ustoroi.

Se stropeste cu ulei de masline si se lasa la cuptor la 180 grade  cel putin 1 ora. 

!Tips: din cand in cand, cand puiul este la cuptor, se stropeste cu putin vin alb.