Ingrediente:
Portie pentru 4-6 persoane:
6 pulpe de pui
6-8 cartofi medii
4 catei de usturoi
250 g parmezan
sare, piper,boia dulce,cimbru.
Mod de preparare:
sunt doar 2 pasi foarte simpli. Practic se pune totul intr-o tava si se baga la cuptor 🙂
Pasul 1: Cartofii se curata si se taie bucatele sau rondele.
Pasul 2: Pulpele de pui se aseaza intr-un vas/tava pentru cuptor, cartofii se adauga pe langa ele, se adauga 5-6 linguri ulei, usturoiul pisat sau tocat marunt, sare, piper, boia si cimbru.

pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Vasul se acopera ermetic cu o folie de aluminiu, se da la cuptor la 220°C.
Dupa 20 minute cartofii si pulpele se intorc, se mai lasa 15 minute avand grija sa verificam daca puiul si cartofii sunt bine facuti.

pulpe_de_pui_cu_cartofi
SFATURI PRACTICE :
1. Cu 10 minunte inainte de a scoate tava din cuptor puteti pune putin parmezan ras!
2. Se poate adauga si chimen !
3. Se serveste cu salata verde!