Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente:
Portie pentru 4-6 persoane:
6 pulpe de pui
6-8 cartofi medii
4 catei de usturoi
250 g parmezan
sare, piper,boia dulce,cimbru.

Mod de preparare:
sunt doar 2 pasi foarte simpli. Practic se pune totul intr-o tava si se baga la cuptor 🙂

Pasul 1: Cartofii se curata si se taie bucatele sau rondele.
Pasul 2: Pulpele de pui se aseaza intr-un vas/tava pentru cuptor, cartofii se adauga pe langa ele, se adauga 5-6 linguri ulei, usturoiul pisat sau tocat marunt, sare, piper, boia si cimbru.

pulpe de pui cu cartofi la cuptor

pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Vasul se acopera ermetic cu o folie de aluminiu, se da la cuptor la 220°C.
Dupa 20 minute cartofii si pulpele se intorc, se mai lasa 15 minute avand grija sa verificam daca puiul si cartofii sunt bine facuti.

pulpe de pui cu cartofi la cuptor

pulpe_de_pui_cu_cartofi

SFATURI PRACTICE :
1. Cu 10 minunte inainte de a scoate tava din cuptor puteti pune putin parmezan ras!

2. Se poate adauga si chimen !
3. Se serveste cu salata verde!