Autentificare

Înregistrare

Pulpe de pui la grill cu cartofi la cuptor

Pulpe la gratar

Cum se fac pulpele de pui la grill cu cartofi la cuptor

Pulpele  dezosate, se vor spala, usca cu un prosop absorbant, apoi crestate si puse intr-un vas peste care se va adauga: paprika, uleiul de masline, iaurtul, mierea de albine topita, sare si piper, amestecandu-se cu mana ( pentru a se combina mai bine  ingredientele ), apoi lasate cca 5-10 minute la rece in frigider pana la folosire.

Intre timp, cartofii se vor curata de coaja ( daca sunt noi, acestia se vor spala bine si lasa cu coaja ), se vor taia in sferturi ( daca sunt mari ) sau in jumatati ( daca sunt mici ), apoi pusi in tava mare de aragaz unsa cu ulei, stropiti cu ulei de masline, condimentati cu sare, piper si rozmarin, amestecati cu mana, apoi intinsi in tava si dati la cuptorul preincalzit la 190 grade, pentru cca 30-35 minute ( cat se vor rumeni, sa fie crocanti, dar cu un miez  moale ).

Pe un grill foarte bine incins pe ochiul de la aragaz, stropit cu ulei, se vor pune pulpele de pui la prajit, avand grija sa fie intoarse la fiecare 10 minute pe fiecare parte.

Pulpele de pui pe grill se vor servi fierbinti alaturi de cartofi la cuptor si o salata verde.

POFTA BUNA !!!